Ezt a soros portos részt akkor megnézem megint, azt hittem ha teszek rá jumpert, megoldom a kettős jelproblémát és akkor egy időben csak az egyik használható.
Az értékeket meglévő kapcsolásokról / adatlapokról szedtem ki, majd megnézem újra
Ezt a feszstabos dolgot jó tudni, legalább már értem miért nyírhattam ki a leonardom feszstabját egy másik feszstabbal
Ezt a konkrét ESD diódát javasolták hogy alkalmazzam konzultáció során, és a tme-n csak 20 ft / db
Bidirectional bekötéssel lesz 10 ((6-1) * 2 ) [db] ESD diódám, a minimumra törekedtem
Az áramköri védelemnek még jobban utána kell nézzek
A D1/R2 azért került bele mert kötelező zener vagy termisztor védelmet alkalmazni a bejövő tápon, ezért választottam a zéner bekötést 5V felett-re
C1 az LC szűrő lenne a tekerccsel együtt (igaz van egy a feszstabnál is)
A kondik gondolom kerámia
Xbee tápszűrésére nem gondoltam
Igazából ezen állapotban levő kapcsolási rajzot már elfogadták teljes mértékben, meg elküldtem "felülvizsgálatra" a nyáktervet is (amit ide csatoltam, azt küldtem), kíváncsi vagyok hogy elfogadják e, mert az azt jelentené hogy lehet dokumentálni és beadható.
Persze azért szeretnék használható eszközt készíteni, félmunkából nem fogok rendesen tanulni